Twee gewonden bij botsing tussen Connexxion bus en DHL bestelbusHoofddorp – Bij een aanrijding tussen een Connexxion bus en een DHL bestelbus zijn er woensdagochtend twee gewonden gevallen. Rond half twaalf klapte te bestelbus op de IJweg in Hoofddorp in de zijkant van de lijnbus die naar het Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp reed.

Bij de aanrijding klapte twee ramen uit de bus. Een passagier uit de bus raakte bij het ongeval gewond en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht, een andere passagier werd uit haar stoel gelanceerd en kon ter plaatse aan haar verwondingen worden behandeld.

De bestuurder van de pakjesbus moest ook naar het ziekenhuis worden overgebracht voor behandeling. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.