Wagen reddingsbrigade klapt op motor op Boulevard Barnaart in ZandvoortZandvoort – Een wagen van de reddingsbrigade is dinsdagmiddag tegen een motor gebotst op de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Voor de afslag naar de parkeerplaatsen op de boulevard stond een file. De bestuurder van de reddingsbrigade merkte het oponthoud te laat op en klapte achterop de motor. De motorrijder en de passagier kwamen bij het ongeval ten val.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Een vrouw die op de motor zat is door ambulancepersoneel gestabaliseerd waarna ze naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. Een man die ook op de motor zat had last van zijn been maar hoefde na controle door ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis toe. De bestuurster van een personenwagen die voor de motor stond is ook nagekeken op eventuele verwondingen. De motor, wagen van de reddingsbrigade en personenwagen liepen door het ongeval schade op.

De Boulevard was door het ongeval even helemaal afgesloten voor het verkeer met de nodige files als gevolg. Later werd het verkeer richting Bloemendaal via de busbaan omgeleid. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.