Busje te water langs de Drie Merenweg: Zes gewondenNieuw-Vennep – Bij een eenzijdig verkeersongeval zijn woensdagavond zes gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde op de Drie Merenweg (N205). Even na achten raakte een busje met daarin de zes personen van de weg en belandde vervolgens aan de andere kant in de sloot.

De hulpdiensten werden massaal opgeroepen om assistentie te verlenen. Omdat er in eerste instantie ook een melding binnen kwam dat de wagen langs de N207 in een sloot zou liggen werden er ook vanuit die regio brandweervoertuigen naar het ongeval gestuurd.

Naast diverse ambulances kwam ook het traumateam ter plaatse om hulp te verlenen. Alle inzittenden zijn gestabaliseerd en naar verschillende ziekenhuizen overgebracht. De verkeersongevallenanalyse van de politie gaat onderzoek verrichten naar de toedracht van het ongeval. De Drie Merenweg. De Drie Merenweg was door het ongeval lange tijd afgesloten tussen de Leimuiderweg en de Noordelijke Randweg.