Twee gewonden bij aanrijding op de Spaarnwouderweg in VijfhuizenVijfhuizen – Bij een verkeersongeval in Vijfhuizen zijn woensdagmiddag twee gewonden gevallen. Rond half een schoot een bestuurder van een personenwagen op de Spaarnwouderweg vermoedelijk iets te ver over zijn weghelft waarna een tegenligger er tegenaan botste. Het ongeval gebeurde onder het viaduct van de N205.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De twee inzittenden van de personenwagen die vanaf de andere kant kwam raakte bij het ongeval gewond en moesten beide naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. De bestuurder van de wagen die de bocht uit vloog kwam met de schrik vrij.

De verkeersongevallenanalyse van de politie gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Op dit punt zijn de afgelopen tijd regelmatig ongevallen gebeurd waarbij er enkele weken terug een auto op zijn kant terecht kwam.