Fietsster overleden na ernstig verkeersongeval in BloemendaalBloemendaal – Bij een ernstig verkeersongeval in Bloemendaal is vrijdagmiddag een vrouw om het leven gekomen. Rond tien voor twee kwam een bestuurder van een auto op de Bloemendaalseweg ter hoogte van de Rijp door nog onduidelijk oorzaak op de verkeerde weghelft terecht, raakte een boom en een paal en botste vervolgens tegen een fietsster aan. De vrouw kwam vervolgens tegen een andere auto aan die op de Bloemendaalseweg reed. Diverse hulpdiensten kwamen in actie om hulp te bieden er werd direct gestart met reanimeren.

De auto die op de verkeerde weghelft kwam is door omstanders overeind gezet. De wat oudere bestuurder van de wagen raakte ook bij het ongeval gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. De fietsster is aan haar verwondingen overleden. De verkeersongevallenanalyse van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart om de exacte toedracht te achterhalen.