Autoreparatie verloopt niet helemaal zoals gehoopt en wagen vliegt in de brandHalfweg – Een automobilist zag zijn wagen dinsdagmiddag plotseling in de brand staan bij een tankstation in Halfweg. De man kwam zojuist van een autoreparatiebedrijf in Vijfhuizen. Hij moest even naar het tankstation om gas te tanken waarna hij weer terug moest naar het reparatiebedrijf.

Bij het tankstation aan de Haarlemmerstraatweg aangekomen kwam er echter plotseling rook onder de motorkap vandaan. Toen de kap omhoog ging waren daar ook de vlammen. De brandweer werd gealarmeerd en ondertussen werd met een poederblusser gestart met blussen.

Bij aankomst van de brandweer was het vuur reeds gedoofd en de spuitgasten hebben een controle uitgevoerd. De reparatie hoeft waarschijnlijk niet meer verder te worden uitgevoerd want de poederblusser heeft vermoedelijk teveel schade aangericht onder de motorkap.