Zeer grote brand legt loods in Hoofddorp in de asHoofddorp – Een zeer grote brand heeft woensdagnacht een loods volledig verwoest. De brand in de loods aan de Hoofdweg in Hoofddorp werd rond half een ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Al vrij snel werd de brand opgeschaald naar grote brand en werden diverse brandweereenheden opgeroepen om assistentie te verlenen.

De loods wordt voor agrarische doeleinden gebruikt en in de loods zijn diverse bloemen en landbouwvoertuigen opgeslagen. Omdat al vrij snel duidelijk was dat de loods niet meer te redden was heeft de brandweer zich voornamelijk gericht op het sparen van het naastgelegen woonhuis en een tweede loods

Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. Het is nog onduidelijk of er bij de brand gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen.