Grote brand bij strandpaviljoen Far Out in ZandvoortZandvoort – Een grote brand heeft vrijdagnacht een strandpaviljoen in Zandvoort compleet verwoest. Het vuur in strandpaviljoen Far Out werd rond tien voor half een ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer stond het paviljoen al in lichterlaaie en binnen korte tijd werd er dan ook opgeschaald naar grote brand.

Bij de brand kwam veel rook vrij en de brandweer heeft daarom metingen in de omgeving gedaan. Omdat al vrij snel duidelijk was dat het pand niet meer te redden viel heeft de brandweer het pand gecontroleerd uit laten branden. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest, wel kon een persvoorlichtster van de Veiligheidsregio Kennemerland melden dat het vuur buiten op het terras is ontstaan.