Ravage bij tankstation langs de A4 bij HoofddorpHoofddorp – Een automobilist heeft zondagnacht voor een ravage gezorgd nadat hij vermoedelijk onwel was geworden. De man kwam rond tien voor twaalf het terrein van het tankstation langs de A4 hij Hoofddorp opgereden. Nadat hij zijn auto had stilgezet ging het mis toen hij weer op het gas was getrapt, de pomp van het tankstation ramde welke hierdoor gelanceerd werd en tegen een geparkeerde wagen tot stilstand kwam.

Omstanders boden direct eerste hulp in afwachting op de hulpdiensten. Door de klap waarmee de pomp werd geraakt werd er ook een stuk de tankshop in gelanceerd waardoor het raam van de shop kapot was gegaan. Door de klap werd de beveiligingsinstallatie geactiveerd waardoor de brandstoftoevoer werd stopgezet.

De bestuurder welke onwel was geworden is naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Ook een tweede persoon welke bij het ongeval stond raakte door de klap gewond en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. Het is nog onduidelijk hoe ernstig deze verwondingen zijn. Drie voertuigen moesten worden afgesleept.