Overval en schietincident in HaarlemHaarlem – Zondagavond is een beauty salon aan de Stressemanlaan in Haarlem het doelwit van een overval geweest. Een medewerkster is hierbij bedreigd. Volgens de politie zijn de mannen ongeveer 1.70 meter lang en hebben een slank postuur. Ze waren donker gekleed en droegen capuchons.

Ongeveer een uur later werden er op de Zomervaart / Van Keulenstraat twee mannen aangehouden. De politie heeft bij de aanhouding geschoten. Een man is door ambulancemedewerkers behandeld. Na de behandeling werd de man door agenten meegenomen naar het politiebureau. Een voorlichtster van de politie geeft aan dat het nog niet duidelijk is of beide incidenten met elkaar te maken hebben.

De politie is momenteel een onderzoek gestart in de van Keulenstraat en de Zomervaart. Beide straten zijn momenteel afgesloten voor onderzoek.