Politieagenten gewond bij verkeersongeval in Velsen-ZuidVelsen-Zuid – Bij een eenzijdig ongeval in Velsen-Zuid zijn zaterdagnacht twee politieagenten gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half twee op de kruising van de Parkweg met de Rijksweg toen de politiewagen met een verkeerspaal in botsing kwam. Beide agenten raakten bij het ongeval gewond.

Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd om assistentie te komen verlenen. Nadat ambulancebroeders eerste hulp aan de twee slachtoffers in het voertuig hebben gegeven heeft de brandweer het dak van de politiewagen geknipt. Beide agenten zijn toen voorzichtig uit het voertuig gehaald. Na de eerste zorg zijn ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft diverse sporen veilig gesteld. De politiewagen is total-loss.

Door het ongeval was de afslag naar de Rijksweg lange tijd afgesloten voor het overige verkeer.