Twee gewonden bij kettingbotsing met vier voertuigenBadhoevedorp – Bij een ongeval in Badhoevedorp zijn maandagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart voor drie op de Schipholweg ter hoogte van de Loevesteinse Dwarsweg. Een automobilist kon niet meer op tijd remmen voor een auto die op de Schipholweg stilstond en klapte er bovenop. In totaal waren er vier auto’s bij het ongeval betrokken.

Hulpdiensten spoedde zich naar de Schipholweg om assistentie te verlenen. Een slachtoffer die in het voorste voertuig zat is voorzichtig met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Na stabilisatie is deze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Ook de bestuurder van de personenwagen die de aanrijding veroorzaakte raakte gewond, hij is ook voorzichtig uit het voertuig gehaald en naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval was de Schipholweg gestremd voor het verkeer. Automobilisten die al op de Schipholweg richting Badhoevedorp stonden moesten door het ongeval ongeveer drie kwartier wachten voor ze hun weg konden vervolgen. Het overige verkeer werd tijdelijk omgeleid. Rond kwart voor vier kon de weg weer worden vrijgegeven.