Woonboot gezonken aan de Cruquiusdijk in VijfhuizenVijfhuizen – Een woonboot in Vijfhuizen is woensdagochtend deels onder water komen te staan. Rond half elf zagen bouwvakkers de boot aan de Cruquiusdijk half onder water staan waarop ze de brandweer alarmeerde.

De brandweer is met pompen begonnen om het water uit de boot te halen waarmee ze lange tijd bezig zijn geweest. Door de constructie blijft de boot echter nog scheef hangen. De eigenaar was gealarmeerd en moest vanuit Gouda naar de boot komen. De man die slecht ter been is kwam even na half een terug bij zijn boot en kreeg een stoel om het treurige gezicht van de half gezonken boot te zien.

De eigenaar is bij de buren opgevangen en samen met de brandweer wordt nu bekeken hoe verder moet worden gehandeld. De Cruquiusdijk was ter hoogte van de gezonken woonboot afgesloten voor het verkeer.