Audi explodeert in Zandvoort: Man gewondZandvoort – Een man is maandagavond gewond geraakt nadat de Audi waar hij bij stond explodeerde. In de wagen die in de Treubstraat in Zandvoort stond geparkeerd stonden drie gasflessen. Het vermoeden bestaat dat een van de gasflessen lek is geraakt waardoor de wagen met gas was gevuld waarna er rond tien over acht een hevige explosie volgde. Het voorraam van de wagen lag tientallen meters verderop en enkele geparkeerde liepen schade op.

Hulpdiensten zijn enige tijd met de man bezig geweest voordat hij naar het ziekenhuis is overgebracht. De Treubstraat is door de politie afgezet om de hulpverleners hun werk te kunnen laten doen. De Audi van het slachtoffer is door de klap compleet ontwricht. Het is nog onduidelijk welk letsel het slachtoffer heeft opgelopen.