Ziekenhuis afgesloten door storm, patiënten overgeplaatst naar ander ziekenhuisHaarlem – Niemand mag donderdagmiddag het Kennemergasthuis in Haarlem-Noord in of uit. Wegens de storm is het terrein rond het ziekenhuis afgezet. Dat meldt een woordvoerster van het ziekenhuis.

Volgens de woordvoerster zijn er problemen met het dak, maar ze kon nog niet zeggen wat er precies aan de hand is.

Patiënten die een spoedpost nodig hebben krijgen het advies naar een locatie van het ziekenhuis in het zuiden van Haarlem te gaan. Het is niet duidelijk of de spoedafdeling in de gesloten locatie patiënten heeft moeten weigeren.

Het gaat om de locatie in Haarlem-Noord voor dagverpleging en kortverblijf. Vier patiënten die de nacht in het ziekenhuis zouden doorbrengen worden overbracht naar een andere locatie.