Automobilist wordt onwel en botst tegen autoHaarlem – Een automobilist is vrijdagmiddag tegen een personenauto gebotst nadat hij onwel was geworden. Het ongeval gebeurde rond half vier toen de man met zijn wagen over de Vondelweg richting Santpoort reed. De man werd onwel waarna hij een draai aan het stuur gaf en tegen een auto aan botste die vanaf de andere kant van de Vondelweg reed.

Hulpdiensten kwamen met spoed naar de ongevalslocatie om assistentie te verlenen. De man die onwel was geworden moest met assistentie van de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald. Na de eerste zorg ter plaatse is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De bijrijdster is gecontroleerd maar raakte verder niet gewond en ook de bestuurder van de aangereden wagen kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen liepen door het ongeval aanzienlijke schade op. De Vondelweg werd door het ongeval in beide richtingen afgesloten. Hierdoor ontstond er veel vertraging voor het verkeer welke vanuit de Waarderpolder richting Santpoort wilde rijden. Na ongeveer 40 minuten kon een rijbaan weer worden vrijgegeven. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen opgehaald.