Auto op zijn kant op het Prinsen Bolwerk in centrum van HaarlemHaarlem – De hulpdiensten kwamen dinsdag aan het begin van de avond massaal in actie nadat er een auto op zijn kant was geraakt. Het ongeval gebeurde rond kwart over zes op Het Prinsen Bolwerk in het centrum van Haarlem. De oudere bestuurder raakte een geparkeerde auto en kwam uiteindelijk op zijn kant tot stilstand.

Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. De man kon snel uit zijn voertuig worden gehaald en is door ambulancepersoneel opgevangen. Brandweermannen hebben de lekkende benzine uit de auto opgevangen en uiteindelijk de wagen weer op vier wielen gezet.

Door het ongeval was het Prinsen Bolwerk enige tijd voor al het verkeer afgesloten. Hierdoor ontstond er veel vertraging op de toegangswegen eromheen. Het is nog onduidelijk wat de toedracht van het ongeval is geweest.