Paard met wagen te water langs de Oostlaan in VelserbroekVelserbroek – Een paard is donderdagmiddag met wagen en al te water geraakt in Velserbroek. Het ongeval gebeurde even na half een toen de paard met wagen over de Oostlaan reed. Het paard hield niet van de metalen platen die daar op de weg liggen in verband met werkzaamheden. Het paard schrok vervolgens ook nog waarna het paard begon te steigeren en in een naast gelegen sloot terecht kwam.

De twee vrouwen die op de wagen zaten konden er nog optijd afspringen. Toen het paard met wagen in het water lag is een vrouw wel het water in gesprongen om het touw van de wagen van het paard los te maken zodat het paard niet zou verdrinken. Paard en wagen konden vervolgens weer snel op het droge worden gehesen. De vrouw kon vervolgens in een auto weer bij komen en opwarmen. Met het paard werd vervolgens rondjes te lopen om ook weer droog te worden.

De brandweer die later kwam heeft nog enkele dingen uit het water gevist.