Twee gewonden bij botsing tussen scooter en snorscooter op de NassaulaanHaarlem – Bij een botsing tussen een scooter en een snorscooter zijn er zaterdag in alle vroegte twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde even voor half vijf op het kruispunt van de Zijlstraat met de Nassaulaan. Een bestuurder reed op de Nassaulaan richting Verwulft toen deze in botsing kwam met de bestuurder die vanuit de Zijlstraat wilde oversteken. Een van de bestuurders raakte bij het ongeval ernstig gewond.

Gezien de ernst van de melding werd er naast diverse ambulances ook het traumateam uit Rotterdam ingeschakeld. Een van de bestuurders is gestabiliseerd waarna deze naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere zorg. De andere bestuurder kon zelf naar de ambulance lopen waarna ook deze naar het ziekenhuis is overgebracht.