Vloer weggezaagd bij woningbrand aan de Kerklaan in HeemstedeHeemstede – Een deel van de vloer moest zondagochtend door de brandweer worden weggezaagd nadat deze was gaan branden. Het vuur werd zondagochtend even na half negen aan de Kerklaan in Heemstede door de bewoners ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. De hitte van een openhaard op de eerste etage van het pand was doorgestraald waardoor de vloer was gaan branden.

Het bluswater liep ondertussen van de eerste etage naar een ondergelegen garage. De spullen die hieronder stonden werden allerijl verplaatst en met een groot zeil werd voorkomen dat meubelen nat werden. Op de eerste etage waren brandweermannen ondertussen bezig om een aantal vloerplaten los te zagen om het vuur te kunnen bestrijden. De Kerklaan was tijdens de bluswerkzaamheden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.