Ramkraak op Apple Store in HaarlemHaarlem – In de vroege ochtend van 31 december kreeg de politie rond 04.45 uur de melding dat er werd ingebroken bij de Apple Store aan de Grote Houtstraat.

Getuigen hoorden een behoorlijke knal, waarna zij meerdere verdachten bij het winkelpand hebben gezien. Agenten gingen direct naar de locatie, maar de verdachten waren al op de vlucht geslagen. De voorpui van de winkel was geramd met een auto die is achtergebleven op de locatie.

De verdachten zijn er vermoedelijk op twee scooters vandoor gegaan. De politie heeft uitgebreid gezocht in de omgeving naar de verdachten, maar zij zijn vooralsnog niet aangetroffen. Wat er is buitgemaakt is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak. Er zal sporenonderzoek plaatsvinden in de winkel. Daarnaast is de achterbleven auto meegenomen voor verder onderzoek.