Automobilist klapt op R-Net bus in VijfhuizenVijfhuizen – Een automobilist is vrijdagmiddag tegen een R-Net bus van Connexxion gebotst in Vijfhuizen. Het ongeval gebeurde rond kwart voor drie toen de bestuurder bij de Vesting de Zuidtangent wilde oversteken en de bus aan de zijkant raakte. De personenwagen kwam vervolgens tegen een verkeerslicht tot stilstand.

Politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De inzittenden van de personenwagen zijn door ambulancepersoneel nagekeken maar liepen gelukkig geen letsel op. Een meisje kreeg voor de schrik een troostbeertje.

De R-Net bus raakte bij de voordeur beschadigd en is voor reparatie meegenomen. De personenwagen raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf opgehaald. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van het ongeval is geweest.