Koninklijke HFC tegen de Ex-Internationals nieuwjaars voetbalwedstrijdHaarlem – Zaterdagmiddag was het weer tijd voor de 80ste editie van de Nieuwjaarswedstrijd gespeeld tussen de Koninklijke HFC tegen de Ex-Internationals. Dit jaar zijn de volgende Ex-Internationals present om het op te nemen tegen de Koninklijke HFC:

Marc van Hintum, Pierre van Hooijdonk, Wim Kieft, Pieter Huistra, Michel Kreek, Ronald de Boer, Martijn Meerdink, Oscar Moens, Michael Mols, Arthur Numan, Andre Ooijer, Bryan Roy, Orlando Trustfull, Frank Verlaat, Aron Winter, Rob Witschge, Richard Witschge, Frank de Boer en coach Sjaak Swart

Er was tijdens de wedstrijd veel publiek aanwezig. De wedstrijd eindigde in 2-1 voor de Koninklijke HFC. In de vierde en vijfentwintigste minuut scoorde Martijn Tjon-A-Njoek voor de Koninklijke HFC en de 35e minuut scoorde Aron Winter voor de Ex-Internationals. Na afloop deelden de ex-internationals handtekeningen uit aan de aanwezige kinderen.