Personenauto klemgereden in Hoofddorp na achtervolging vanuit HaarlemHoofddorp – De politie heeft zondagnacht een personenwagen na een achtervolging klemgereden. De auto werd vanaf Haarlem achtervolgt door de politie. Vanaf de N201 en Drie Merenweg gingen diverse politiewagens achter het voertuig aan.

Uiteindelijk kon de wagen op de rotonde van de Altenburg en de Frankenburgersingel worden klemgereden door diverse politievoertuigen. Zowel de personenwagen als de politiewagens liepen hierdoor schade op. De bestuurster en de manlijke bijrijder zijn door de agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De politie laat via twitter weten dat de twee aangehouden personen niets met de beroving eerder op de avond bij de Vlietweg te maken hebben, het is nog onduidelijk waarom de politie wel achter het tweetal aanzat. Een bergingsvoertuig heeft de personenwagen later op de avond afgesleept.