Vrouw gewond bij aanrijding tussen ambulance en personenwagenHoofddorp – Een vrouw is maandag aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding tussen een personenwagen en ambulance. Rond half een klapte een ambulance achterop de personenwagen voor de verkeerslichten op de Van Heuven Goedhartlaan ter hoogte van de Haya van Somerensingel. Tijdens de aanrijding zat er geen patiënt in de ambulance of was deze met spoed naar een melding toe.

De hulpdiensten werden gealarmeerd voor assistentie. Omdat er rook uit het motorgedeelte van de ambulance kwam werd ook de brandweer ingeschakeld. De bestuurster van de personenwagen is naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De inzittenden van de ambulance kwamen met de schrik vrij. Zowel de personenwagen als de ambulance zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.