Vrouw gewond bij aanrijding tussen bus en stadsbus in HaarlemHaarlem – Een bestuurster van een auto is maandagochtend gewond geraakt bij een aanrijding in Haarlem. Rond half elf ging het mis toen de vrouw met haar auto tegen een stadsbus van Connexxion botste op de hoek van de Zijhuizen met de Parklaan.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Nadat de bus voorzichtig uit de zijkant van de auto is gereden kon de vrouw met behulp van de brandweer uit haar voertuig worden gehaald. Na de eerste zorg is ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De passagiers en de bestuurder van de bus bleven bij het ongeval ongedeerd.

Door het ongeval was de Parklaan afgesloten voor het verkeer. Automobilisten en bussen moesten daardoor omrijden. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.