Automobilist heeft engeltje op zijn schouderLeiderdorp – Automobilist Hans Dekker uit Nieuwkoop heeft dinsdagmiddag een klein engeltje op zijn schouder gehad toen hij met zijn wagen over de A4 bij Leiderdorp reed. Dekker reed rond half twee richting Den Haag toen er plotseling een stuk metalen plaat plat tegen zijn voorraam knalde en vervolgens naar binnen gleed en op zijn dashbord kwam te liggen. Wonder boven wonder schoot de plaat niet in een keer dwars door het voorraam heen en kan hij het verhaal nog zonder verwondingen navertellen.

De plaat lag op de A4 toen een automobilist die voor hem reed over de plaat heen reed. De plaat schoot daardoor omhoog zo tegen het raam van de Saab. De metalen plaat is vermoedelijk van een vrachtwagen afkomstig. De auto die over de plaat heen reed liep door het ongeval een kapotte velg op. Beide voertuigen zijn later door een bergingsbedrijf afgesleept. Het is nog niet bekend welke (vracht)wagen de plaat heeft verloren.