Veel schade bij verkeersongeval op de Fokkerweg op SchipholSchiphol-Rijk – Twee personenwagens hebben dinsdagmiddag forse schade opgelopen bij een verkeersongeval op Schiphol-Rijk. Rond 13.00 uur ging het mis op het kruispunt van de Fokkerweg met de Boeingavenue waar de wagens hard met elkaar in botsing kwamen.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om assistentie te verlenen. Een van de inzittenden moest zich door ambulancepersoneel laten behandelen. Na behandeling hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Fokkerweg richting Oude Meer tijdelijk afgesloten en moest het gemotoriseerd verkeer tijdelijk omrijden. Twee bergingswagens hebben de kapotte voertuigen opgehaald waarna de weg na zo’n 40 minuten weer kon worden vrijgegeven. Het is nog onduidelijk wat de toedracht van het ongeval is geweest.