Alcomobilist ziet vluchtheuvel met verkeersbord over het hoofdLijnden – Een 62 jarige automobilist uit Almere is vrijdagnacht hard in botsing gekomen met een paal met een verkeersbord erop op de Schipholweg in Lijnden. Het ongeval gebeurde rond half een toen de man net voorbij de Hoofdvaart richting Badhoevedorp reed. De paal werd compleet plat gereden en de wagen kwam tientallen meters verderop tot stilstand.

De bestuurder hield geen letsel aan de aanrijding over. Wel is hij aangehouden en naar het politiebureau overgebracht omdat hij teveel had gedronken. Op het politiebureau moet blijken hoeveel promillage alcohol de man teveel in zijn bloed had zitten.

Agenten hebben tijdelijk het verkeer geregeld omdat er nog maar een rijbaan beschikbaar was. Een bergingsbedrijf heeft de wagen later in de nacht opgehaald.