Schuur in de brand gevlogen op woonwagenkamp aan de VondelwegHaarlem – De brandweer is woensdagmiddag in actie gekomen nadat er een schuur in de brand was gevlogen in Haarlem-Noord. Ouders die op een sportveld naast het woonwagenkamp bij de Van der Aartweg / Vondelweg stonden te kijken zagen rond kwart over vier plotseling zwarte rook uit een schuur komen. Ze waarschuwde een van de bewoners van een woonwagen die niets in de gaten had van de brand.

De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te blussen. Een zwart geblakerde deur en andere schotten werden uit de ruimte naar buiten gehaald en met een grote overdrukventilator werd de rook uit de ruimte geblazen. Door de brand liep ook de inhoud van twee naastgelegen opslagruimtes rookschade op. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest.