Zes auto’s betrokken bij twee ongevallen op het RotterpolderpleinHaarlemmerliede – Het verkeer dat vanuit Haarlem richting het Rotterpolderplein wilde rijden ondervond vrijdagmiddag veel hinder door twee verkeersongevallen waarbij zes voertuigen betrokken waren. Rond kwart voor twee kwamen bij een kop-staart aanrijding op de afrit van de A200 naar het Rotterpolderplein vier voertuigen met elkaar in botsing. Een ladder die op een busje lag kwam na de aanrijding naar beneden.

Niet veel later botste er voor de verkeerslichten nogmaals twee voertuigen tegen elkaar. Een van de bestuurders liep door de aanrijding een gekneusde pols op. De overige bestuurders zijn ook nagekeken maar niemand hoefde uiteindelijk naar het ziekenhuis te worden overgebracht. Door het ongeval stond het verkeer vanaf het tankstation in de file richting het Rotterpolderplein. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen later in de middag afgesleept.