Automobilist aangehouden na verkeersongeval in HoofddorpHoofddorp – Op de kruising van de Bennebroekerweg en de Hoofdweg is zondagavond een auto tegen een lantaarnpaal gereden. De bestuurder van de auto raakte daarbij gewond. Het ongeval vond rond kwart voor elf plaats. Ambulance, brandweer en politie rukte uit.

Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend. De man hield geen noemenswaardige verwondingen aan de klap over, maar is na de behandeling is de ambulance wel door politieagenten aangehouden. Nadat de man gefouilleerd was, is hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. Daar zal het alcoholpromillage van de man onderzocht worden.

De auto liep bij het ongeval flinke schade op en is door een bergingsauto weggesleept. Door het ongeval was de kruising tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.