Vrouw gewond na botsing met R-Net bus op de AziewegHaarlem – Een bestuurster van een scootmobiel is dinsdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een R-Net bus. De vrouw stak rond kwart voor elf met haar scootmobiel de Azieweg over toen ze tegen de zijkant van lijn 300 van de R-Net bus botste. Het slachtoffer viel bij de botsing op de grond.

Omstanders boden direct eerste hulp in afwachting op de ambulance. Na de eerste zorg door ambulancepersoneel is ze met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Het is niet de eerste keer dat er op dit punt een aanrijding tussen een scootmobiel en een bus plaatsvind. Afgelopen vrijdag ging het op exact hetzelfde punt ook al mis. De vrouw die toen tegen de zijkant van de bus botste hield er geen letsel aan over maar haar scootmobiel raakte flink beschadigd.

Door het ongeval moesten de bussen tijdelijk om de halte heen rijden.