Brand in bedrijfspand aan de Hanepoel in ZwaanshoekZwaanshoek – De brandweer is woensdagmiddag met groot materieel uitgerukt voor een brand in Zwaanshoek. Rond kwart voor twee kwam de melding dat er brand zou zijn in een bedrijfspand aan de Hanepoel. De brand werd al vrij snel opgeschaald naar middelbrand.

In het pand aan de Hanepoel was in een ruimte tussen de begaande grond en de eerste etage brand ontstaan. De brandweer heeft het vuur snel geblust maar kon niet voorkomen dat er door de bluswerkzaamheden veel waterschade is ontstaan. Een persoon is door ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie maar hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. De bewoners van woningen boven het bedrijfspand kunnen vermoedelijk deze middag weer terug keren naar hun woning.

De brand is door een apparaat in het pand ontstaan.