Bejaarde met auto op zijn kant in HeemstedeHeemstede – Een hoogbejaarde man is zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Heemstede. De man reed rond drie uur over de rotonde bij het Valkenburgerplein naar de Heemsteedse Dreef toen het plotseling mis ging. De man raakte van de weg en via een stang kwam de wagen op zijn kant terecht.

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om assistentie te verlenen. Een deel van het interieur moest uit de wagen worden gesloopt om de hoogbejaarde man uit zijn voertuig te kunnen bevrijden.

Na de eerste zorg ter plaatse is de man naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Volgens getuigen zou het slachtoffer eerder deze middag ook al tegen een geparkeerde auto in Bennebroek zijn gereden waarna het opweg naar Heemstede helemaal mis ging.

Het Valkenburgerplein was door het ongeval lange tijd gestremd voor het verkeer.