Gewapende overval op juwelier, arrestatieteam ingezet voor mogelijke aanhoudingAmsterdam – Een juwelier aan het Osdorpplein in Amsterdam is overvallen. Drie verdachten zijn gevlucht op een scooter. Ze hebben waarschijnlijk een vuurwapen bij zich.

Met een helikopter is de politie op zoek naar de mannen. De scooter waarop de verdachten zijn gevlucht is vermoedelijk een zwarte Gilera.

Getuigen zeggen tegen AT5 dat de overvallers met bijlen de winkel binnengingen.

Diverse flats waren rondom de Martini van Geffenstraat in Osdorp waren afgesloten door de politie. Een arrestatieteam maakte zich gereed om een inval te doen. Rond kwart voor twee werd de afzetting deels opgegeven, ging een paraat staande ambulance-eenheid er weer vandoor en vloog de helikopter door. Het is nog onbekend of de verdachten ook zijn aangehouden.