Auto rijdt van de Schipholweg en belandt enkele meters lager in de slootVijfhuizen – De hulpdiensten kwamen zondag in alle vroegte in actie nadat er een personenwagen in de sloot was aangetroffen. Rond kwart voor vijf werd de wagen in een sloot aan de Schipholweg in Vijfhuizen gevonden. Ter hoogte van de afslag naar de Vijfhuizerdijk heeft de bestuurder een hekwerk geraakt, moet over de kop zijn geslagen en vervolgens in de sloot tot stilstand gekomen.

De politie trof geen mensen meer in de auto. Omdat de mogelijke inzittende(n) uit de wagen zouden kunnen zijn gevlogen werd ook een duikteam ingeschakeld om in het water te zoeken naar slachtoffers. Er werd niemand aangetroffen. Vanwege de sporen aan de kant bestaat het vermoeden dat de inzittende(n) er na het ongeval vandoor zijn gegaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.