Fikse file na ongeval met vier voertuigen op de AmsterdamsestaatwegHalfweg – Bij een verkeersongeval op de Amsterdamsestraatweg (N200) in Halfweg zijn er dinsdagochtend vier auto’s op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde rond elf uur net na de verkeerslichten bij de Osdorperweg.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Gelukkig bleken de verwondingen mee te vallen. Een klein meisje kreeg van een agente een troostbeertje tegen de schrik. Drie van de vier voertuigen konden niet op eigen kracht meer doorrijden en moesten door een bergingsbedrijf worden opgehaald.

Doordat er nog maar een rijstrook op de N200 richting Haarlem beschikbaar was ontstond er een fikse file vanuit Amsterdam voor het ongeval. De beschadigde wagens die niet meer konden doorrijden zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.