Wielrenner ernstig gewond na botsing tegen paal op de HagelingerwegSantpoort-Noord – Een wielrenner is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een botsing tegen een paal in Santpoort-Noord. De man reed achter een snorscooter aan op het fietspad van de Hagelingerweg. De snorscooter stopte voor het zebrapad ter hoogte van de Dekamarkt. De wielrenner merkte dit te laat op en moest de snorscooter ontwijken waarop hij vol tegen een paal botste.

Hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De wielrenner is opgevangen door ambulancepersoneel waarna hij met spoed, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis is overgebracht. De jongen op de snorscooter kwam met de schrik vrij.

Door het ongeval ontstond er een behoorlijke verkeersopstopping op de Hagelingerweg.