Auto te water in Velserbroek, bestuurder stapt ongedeerd uitVelserbroek – De bestuurder van een personenwagen is zondagnacht met zijn wagen te water geraakt in Velserbroek. De man reed rond middernacht over de Dammersboog toen het ter hoogte van het J Michaelpad mis ging. De man kwam achterstevoren met zijn wagen in de sloot tot stilstand.

Brandweer, politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om assistentie te verlenen. Gelukkig kon de man vrij snel zijn voertuig verlaten. Hij is door ambulancepersoneel nagekeken maar hield aan het ongeval geen verwondingen over. Duikers van de brandweer hebben nog enkele persoonlijke bezittingen van de man uit de wagen gehaald.

Na de eerste ademanalyse hebben politieagenten de man naar het politiebureau overgebracht voor een uitgebreidere analyse. Een bergingsbedrijf heeft de wagen later in de nacht uit de sloot gehaald.