Middelbrand in autopoestbedrijf in Nieuw-VennepNieuw-Vennep – De brandweer moest dinsdag in alle vroegte met spoed uitrukken in verband met een brand in Nieuw-Vennep. Rond drie uur werd de brand in een autopoetsbedrijf aan de Haverstraat ontdekt waarop direct de brandweer werd gebeld.

De vrij snel werd er opgeschaald naar ‘middelbrand’. In het pand van het bedrijf stonden acht voertuigen en een daarvan was in de brand gevlogen. Het vuur was snel geblust maar in het pand was veel rookontwikkeling. Met een grote overdrukventilator is de rook uit de hal geblazen.

Rond tien over half vier kon het sein brandmeester worden gegeven. Een ambulance die uit voorzorg ter plaatse was gekomen kon vervolgens weer vertrekken. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest.