Bouwvakker gewond na val van hoogte in HaarlemHaarlem – Een bouwvakker is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij van hoogte naar beneden was gevallen. De man was op een steiger aan de Van de Beltstraat bezig toen er een deur open ging, de man zijn evenwicht verloor en enkele meters naar beneden viel.

Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Na de nodige zorg ter plaatse is de man met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Door het ongeval was een groot gedeelte van de Ekamastraat met politielinten afgezet om de hulpverleners goed hun werk te kunnen laten doen.

In eerste instantie twitterde de politie dat de er een voorwerp van hoogte op het slachtoffer was gevallen, maar dit bleek niet het geval te zijn.