Ravage na ongeval in Heemstede, automobilist ervandoorHeemstede – Bij een verkeersongeval in Heemstede is zondagochtend een ravage ontstaan. Rond kwart over negen ging het mis op de Glipperdreef toen een automobilist de controle over zijn voertuig verloor en ter hoogte van de Belle van Zuylenlaan een lantaarnpaal raakte en vervolgens tegen een bushokje tot stilstand kwam.

Brandweer, politie en ambulance kwamen massaal in actie omdat de bestuurder mogelijk bekneld in zijn voertuig zou zitten. Wonderwel kon de man via de passagierskant uitstappen. De bestuurder is vervolgens weggelopen van de ongevalslocatie.

De politie is een burgernetactie gestart om de automobilist op te sporen. Er wordt gevraagd uit te kijken naar een man van ongeveer 1 meter 65, getint, zwart haar en een zwarte jas. Mocht men de man aantreffen moet men 112 bellen.

Brandweermannen hebben de geknakte lantaarnpaal van de wagen gehaald en de accu losgekoppeld. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde wagen later in de ochtend opgehaald.