Groot onderzoek in Vijfhuizen, "Knokploeg ontvoert toppaard van ruiter Tommie Visser"Vijfhuizen – De politie is donderdagavond een groot onderzoek gestart aan de Kromme Spieringweg in Vijfhuizen. De weg was aan het begin bij de Schipholweg afgesloten tot aan de dressuurstal. Een hondenbegeleider liep met een speurhond langs de weg en de technische recherche maakte diverse foto’s, onder andere van een busje die aan het begin van de Kromme Spieringweg stond.

Daarnaast stond er aan de Mient ook een busje welke door de politie met linten was afgezet vanwege het onderzoek. In het voorraam van deze wagen waren diverse grote gaten te zien.

Het onderzoek zou te maken hebben met een ontvoering van topdressuurpaard Vingno van ruiter Tommie Visser aldus paardenwebsite horses.nl. Op deze site staat te lezen dat een knokploeg van een man of tien het paard heeft gestolen. De mannen zouden de vader van Visser met een ijzeren staaf hebben geslagen en een verzorgster met een ijzeren ketting hebben geslagen.

Het verhaal van de mede-eigenaresse Van Beelen is volgens horses.nl anders. . “We gingen gewoon mijn paard ophalen en toen heeft de vader van Tommie Visser op ons geschoten. Gelukkig is er niemand gewond geraakt”, aldus Margriet van Beelen, die direct aangifte heeft gedaan bij de politie.