Auto op zijn dak bij inparkeren in VelserbroekVelserbroek – Een automobiliste is zaterdagochtend met haar wagen op de kop terecht gekomen na een ongeval. De vrouw wilde haar wagen rond kwart over elf in de Carrie Pothuisstraat inparkeren toen ze met haar voet van het pedaal schoot. De wagen ramde een hekje en bosjes van de woning ervoor, maakte een draai en belandde uiteindelijk via een oude geparkeerde kever op z’n dak.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurster kon vrij snel haar voertuig verlaten en is door ambulancepersoneel behandeld aan haar verwondingen. Gelukkig vielen de verwondingen mee en kon ze na behandeling met haar zoon naar haar huis wandelen.

Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de wagen af te slepen. Naast de auto die op zijn dak lag moest ook de kever worden afgesleept omdat deze dermate veel schade had opgelopen. Een wagen die aan de andere kant van de auto lag raakte ook aan de zijkant beschadigd maar kon nog wel rijden.