Emma Kostelijk en Sven Edam winnen de Haarlemse MuggenrondeHaarlem – De 57ste Haarlemse Muggenronde zit er weer op. De wielerronde werd afgelopen zaterdag afgesloten met een ploegentijdrit. De onderlinge strijd van de 80 deelnemende wielrenners bleef tot het einde spannend. De spanning zat er tot het eind in, want ook op de laatste dag waren er nog verschuivingen in het klassement.

Na een week vol met wedstrijden stonden Sven Edam en Emma Kostelijk uiteindelijk bovenaan op nummer 1 bij de jongens en meisjes. ‘s Middags kregen ze de trui uitgereikt voor het winnen van het overall klassement. Het beste jongens team, was het team van Speak to inspire/ Dasia en bij de meisjes won Rabo Bank.

1 Emma Kostelijk (Muggentrui)
2 Oriana Soerewijn (Bolletjes Trui)
3 Tinka Zantvliet (Bolletjes Trui)
4 Vonne Schenkels
5 Tessa Veltman (Bolletjes Trui)
6 Manon Iskes
7 Daphne Iskes
8 Sanne Pfaff (Bolletjes Trui)
9 Marit Berkhout
10 Zoë Hekelaar

1 Sven Edam (Muggentrui)
2 Yanne Dorenbos (Bolletjes Trui)
3 Stefan Appelman
4 Onno Zonneveld (Bolletjes Trui)
5 Hidde Mollee (Bolletjes Trui)
6 Jorrit de Ligt (Bolletjes Trui)
7 Lars Appelman
8 Bas Reijns
9 Naut van Dam
10 Bo Planken