Mysteryland 2014Hoofddorp – Deze zaterdag genoten 60.000 bezoekers van een uitverkocht en zonnig Mysteryland in de Haarlemmermeer. Toen de poorten rond 11 uur open gingen viel er nog een harde regenbui maar nadat deze bui over was, was het de hele dag verder prachtig zonnig weer. Door de hevige regenval van de dagen voor Mysteryland was er her en der wel een modderplas te vinden maar dat maakte de 60.000 feestgangers niets uit.

Op de verschillende podia waren meer dan 150 DJ’s te beluisteren zoals Hardwell, Martin Garrix en Umex. Om 23.00 uur was het festival afgelopen en konden de feestgangers op de mainstage en op de q-dance stage genieten van een prachtig afsluitend vuurwerk.

Mysteryland was in 1993 voor het eerst en is daarmee het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, stelt organisator ID&T. Het festival gaat nu ook over de landsgrenzen. Zo vond in 2011 de eerste Mysteryland plaats in Chili en afgelopen mei stond het festival in Amerika, op het Bethel Woods-terrein waar eind jaren 60 het legendarische Woodstock was.