Freefighter Hans Nijman geliquideerd in BeverwijkBeverwijk – Vlak bij zijn sportschool TopTeam in Beverwijk is woensdagavond oud-freefighter Hans Nijman (55) geliquideerd. Nijman zat in zijn auto toen hij werd doodgeschoten.

Buurtbewoners zeggen een kogelregen te hebben gehoord. Vermoedelijk is er geschoten met automatische wapens. De mogelijke daders zouden na de schietpartij een auto in brand hebben gestoken aan de Hofgeesterweg in Velserbroek, een ernaast geparkeerde bus is door de hitte van het vuur ook in de brand gevlogen. Op de parkeerplaats bij de Hofgeesterweg in Velserbroek is uitgebreid onderzoek gedaan bij de uitgebrandde Volkswagen Golf. Na onderzoek is de wagen door een bergingsbedrijf meegenomen om elders verder te worden onderzocht.

Ook in Beverwijk is het onderzoek in volle gang bij de wagen waar het slachtoffer in zat. Alle sporen worden nauwkeurig in kaart gebracht.