Dode bij schietpartij in de Pieter van der Werfstraat in AmsterdamAmsterdam – Bij de schietpartij in de Amsterdamse wijk Geuzenveld is een dode gevallen. Diegene stond waarschijnlijk op een balkon van een huis aan de Pieter van der Werfstraat toen ‘behoorlijk in het rond’ werd geschoten.

Of de dode een man of vrouw is, is nog niet bekendgemaakt. Bij de schietpartij zijn ruiten van auto’s gesneuveld en zouden kogels door verschillende ramen van huizen zijn gevlogen.

In de naastgelegen wijk Osdorp werd aan de Ben Hope een brandende auto gevonden. De politie houdt er rekening mee dat die iets met de schietpartij te maken heeft, maar wil nog niet zeggen of er sprake is van een liquidatie.

Nadat het onderzoek bij de wagen aan de Ben Hope was afgerond is deze afgesleept door de politie. Rondom de Pieter van der Werfstraat is het onderzoek de hele nacht doorgegaan en hebben ‘mannen in witte pakken’ alle sporen veilig gesteld.

Foto’s en video © Mizzle Media