Man doodgeschoten in Amsterdam-Osdorp in de WolbrantskerkwegAmsterdam – Bij een liquidatie op de Wolbrantskerkweg in Amsterdam-Osdorp is woensdagochtend een man, de Ghanees A.N. (37), omgekomen. Hij werd even voor 02:30 uur op straat beschoten. Dat heeft een woordvoerster van de politie gezegd. Volgens het Parool stond hij niet bekend als (zware) crimineel.

Er zou een auto zijn weggereden na de schietpartij, maar van de dader of daders ontbreekt ieder spoor. Hulpverleners hebben nog geprobeerd om de man te redden, maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Het lichaam van het slachtoffer lag rond het middaguur nog altijd op de plek waar hij stierf

N. was volgens het Parool geen bekende crimineel en niets wees er vanmorgen op hij in relatie staat tot andere recente liquidaties, zoals in de onderwereldvete die al vele Amsterdamse criminelen de laatste jaren het leven kostte. Het slachtoffer woonde volgens zijn omgeving al een tijd in Amsterdam en laat ten minste één jonge dochter na. Hij was lid van een kerkgemeenschap waarvan veel Ghanezen deel uitmaken.

Foto’s en video in hoge resolutie zonder logo beschikbaar, neem dan contact op.